Since 1919

Werken bij Oegema | Samen vooruit!

Ontdek waarom JIJ ons WIJ maakt!

Samen vooruit, dat is de reden waarom JIJ van toegevoegde waarde kan zijn! WIJ zijn Oegema Transport, een dynamisch familiebedrijf, die blijft ontwikkelen. Bij ons vinden wij het belangrijk dat jij kunt werken aan persoonlijke groei en dat je plezier hebt op je werk. Samen maken wij Oegema!

Werken bij Oegema

We vormen een hecht team waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft en de ruimte krijgt die op zijn of haar manier uit te voeren.
Doelen bereiken en verwachtingen overtreffen; dat is waar het bij ons om draait!

Lees Meer

Leren bij Oegema

Leren en werken tegelijk; iets voor jou? Volg een opleiding tot vrachtwagenchauffeur of kies voor een andere logistieke opleiding. Oegema Transport erkent talent.

 

Lees Meer

Vacatures bij Oegema

Vind jij de baan bij ons? We werken vanuit vier standplaatsen in Nederland: Dedemsvaart, Geleen, Culemborg en Groningen. Daarnaast hebben we ook een vestiging in Brno (Tsjechië).

 

Lees Meer

Jouw collega's bij Oegema

Benieuwd wie er allemaal werken bij Oegema? Lees de verhalen van jouw collega’s!

 

 

Lees Meer

Afdelingen bij Oegema

Door de jaren heen is ons bedrijf gegroeid. Onze afdelingen zijn bijzonder goed op elkaar ingespeeld en in staat snel te schakelen.
Benieuwd naar onze afdelingen?

Vragen aan Oegema

Heb jij vragen over een vacature?  Of staat jouw ideale baan er niet bij, maar zit je boordevol talent? Neem dan contact op met onze afdeling personeelszaken. Zij helpen je graag verder!

Contactgegevens
Telefoon: +31 (0)523 – 624342
E-mail: personeelszaken@oegematransport.nl