Since 1919

Medewerkers bij Oegema; divers en allround

Oegema is een echt mensenbedrijf. Onze mensen en opdrachtgevers: We kennen ze allemaal bij naam.
Samen werken we aan de mooiste opdrachten op transportgebied. Door soms net iets buiten de gebaande paden om te denken, kunnen we de grootste uitdagingen aan.
Dat doen we met veel plezier, samen met elkaar. We steken de handen uit de mouwen, werken hard, maar hebben ook aandacht voor elkaar en voor de opdrachtgever.

We staan open voor vernieuwingen. Niets is onmogelijk; daarvan zijn we overtuigd.

Transport

Het grootste deel van onze medewerkers bestaat uit chauffeurs; bijna 500 in totaal. Stuk voor stuk goed opgeleid in hun vak. Veel van hen beschouwen hun vrachtwagen als een soort thuis en we zorgen er dan ook voor dat de truck er keurig uitziet.

Onze chauffeurs verzorgen de meest uiteenlopende transportdiensten. Van (nacht)distributie, internationaal transport, meubel en keukentransport tot bouwtransport. In overleg met elke chauffeur zoeken we een transportdienst die bij hem/haar past en waarmee wij hem of haar vol vertrouwen naar de opdrachtgever kunnen sturen.

Garage

Van de APK tot de motorenrevisie en alles wat er tussenin zit; dit voeren we allemaal in onze eigen garage uit, met onze eigen medewerkers. Alleen het spuitwerk en grote schades besteden we uit. Onze garage wordt gerund door een team met twintig gemotiveerde medewerkers. Met veel passie en plezier zorgen ze ervoor dat hun collega’s weer veilig de weg op kunnen met hun vrachtwagen.

Naast het onderhoud aan het eigen wagenpark, repareren wij ook voor derden. Dit zijn voornamelijk voertuigen boven de 3500 kilo van bedrijven die komen uit Dedemsvaart en omgeving.

Planning

Uw orders op een zo goed en snel mogelijke manier op de plek van bestemming te krijgen. Dat is waar het bij de afdeling Planning om draait. Onze planners werken met een geautomatiseerd ritplanningspakket.

Ze weten dus op elk moment van de dag waar de chauffeur zich bevindt en of hij uit- of inloopt op de planning (track & trace). Indien nodig past de planner in overleg met de chauffeur de losvolgorde aan.

Crossdock/ Warehouse

We behandelen uw producten alsof het onze eigen waren. We proberen ze zo min mogelijk te verplaatsen en wanneer dat toch nodig is gaan we er zorgvuldig mee om. Onze medewerkers zijn getraind in het omgaan met hef- en reachtrucks en weten hoe ze grote of zware pakketten moeten handelen.

Omdat we alle binnenkomende en uitgaande zendingen labelen en scannen kunnen we u op elk moment vertellen waar uw zending zich bevindt.