Since 1919

Onze Afdelingen

Onze afdelingen zijn bijzonder goed op elkaar ingespeeld en in staat snel te schakelen.
Wilt u iets wijzigen? Dan hebben wij dat zo geregeld. Ook vragen kunnen we heel snel beantwoorden.

Crossdock

De loods is een onmisbare schakel in ons transportproces. Vrachtwagens laden en lossen, goederen sorteren en controleren; het gaat dag en nacht door.

Efficiëntie, kwaliteit en een gezellige werksfeer zijn daarmee onlosmakelijk verbonden.

Garage

Steek je graag je handen uit de mouwen, ben je secuur, technisch en ga je pas tevreden naar huis als een reparatie is geslaagd? Dan is onze garage misschien wel jouw nieuwe werkplek.

Elke vrachtwagen die stilstaat is er één teveel. Aan onze monteurs de belangrijke taak dit te voorkomen.

Transport

Een baan met volop afwisseling? Dat kan bij Oegema. Wij bieden diverse transportdiensten aan. Van (nacht)distributie, internationaal transport, meubel en keukentransport tot bouwtransport.

Volop mogelijkheden dus voor jou als chauffeur.

Planning

De afdeling Planning zorgt ervoor dat de producten van al onze opdrachtgevers op het juiste moment op de juiste plek worden bezorgd. Als planner heb je contact met onze opdrachtgevers, maar ook met onze chauffeurs.

Jij leidt onze chauffeurs op efficiënte wijze van A naar B.

Warehousing

Oegema is meer dan alleen een transportbedrijf. We beschikken over maar liefst 20.000 m² opslagmogelijkheid.

Jij zorgt ervoor dat opdrachtgevers hun waardevolle producten met een veilig gevoel bij ons achter kunnen laten.

Sales

Via een customer intimacy benadering werken onze sales medewerkers aan een zo hoog mogelijke klanttevredenheid.  Jij bent de schakel tussen de operatie en de klant en bewaakt de gezamenlijk vastgestelde doelstellingen.

Forwarding

De organisatie van transport dat we niet zelf uitvoeren nemen de forwarders voor hun rekening. Zij regelen plaatsen op treinen, vliegtuigen of bij andere wegvervoerders voor goederen van onze klanten.

HRM

HRM medewerkers zijn het directe aanspreekpunt voor de medewerkers binnen onze organisatie. Ze staan dagelijks klaar voor collega’s om vragen te beantwoorden over arbeidsvoorwaarden, verlof, verzuim etc. Daarnaast verzorgen zij de complete personeelsadministratie, HR rapportages, procedures rondom verzuimbeheersing etc.

Financiën

De collega’s van de financiële administratie dragen samen zorg voor een goed georganiseerde facturatie en financiële administratie. Operationele dienstverlening wordt zo snel mogelijk omgezet in facturen en de verwerking van inkoop, verkoop, bank-gegevens etc. vindt efficiënt plaats.

IT en Business Analyse – Logistic Engineering

De afdeling logistic engineering houdt zich bezig met het continue verbeteren van de processen binnen ons bedrijf en met het verder verbeteren van logistiek gerelateerde processen van klanten.

Jij combineert je theoretische kennis met ervaring on-the-job teneinde tot verbeterde procedures te komen.

Wagenpark

Alle facetten van het wagenpark worden door de medewerkers van de afdeling wagenpark bestierd; het regiseren van (de vermindering van) brandstofverbruik, de afhandeling van schades, het  traceren van truck en trailers, onderhoud van al het materieel. De medewerkers hebben vaak een grote affiniteit met trucks etc.

Transport Administratie

Dagelijks gemiddeld 460 ritten moeten ook administratief worden verwerkt. Wil de klant een afschrift van de vrachtbrief?, moeten er nog extra stickers worden uitgedraaid voor het scannen van goederen?, zijn er pallets achtergebleven bij een klant?, al deze informatie moet door medewerkers van de transportadministratie worden bijgehouden. Jij zorgt dat alle informatie accuraat wordt bijgehouden, dat is een hele klus maar heel belangrijk voor een goede doorstroom van het proces.

Customer Support

De ontvanger van getransporteerde goederen is vaak niet onze klant. Hoewel we de ontvanger van zendingen op de hoogte brengen via een track en trace systeem kunnen zowel onze klanten als de ontvangers nog vragen hebben: Is de zending tijdig afgeleverd?, De zending die ik heb ontvangen is niet compleet, Ik ben niet thuis op het moment dat de zending wordt gebracht etc.

Jij bent de intermediair tussen planning, klant en ontvanger. Je probeert vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.