Since 1919

Distributie NL / BE / LUX

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor al uw zendingen!

Uw zending op tijd bezorgd

Wat u wilt is dat uw zending netjes op de plaats van bestemming arriveert, binnen een bepaalde tijd of op een bepaald moment. Om te kunnen voldoen aan uw verwachting, is het van belang vooraf exact duidelijk te hebben wat uw wensen zijn. Wensen wat betreft het moment van levering bijvoorbeeld. Zo kunt u kiezen voor levering vóór een bepaalde tijd, bijvoorbeeld voor 7.00 of 10.00 uur.

Ook kunnen we tijdsafspraken maken. Dan zorgen we ervoor dat we bijvoorbeeld om 13.00 uur op de plaats van bestemming zijn.

Geen uitdaging te groot

Transport van een zending met een minder gangbaar formaat? Geen probleem. Ook dat krijgen we op de plaats van bestemming. Wij hebben in ons bestaan al heel wat producten vervoerd. Gaat het om een zending die voor ons helemaal nieuw is? Daar wijken we niet voor terug.

Sterker nog: dat zien we als een uitdaging! We doen er ons uiterste best voor om elke uitdaging om te zetten in een succesvolle levering.

Meer weten over onze distributie?

Bent u op zoek naar een transporteur voor uw zending? Wij nemen dit graag voor onze rekening. Uw zending wordt zorgvuldig verplaatst van A naar B. De reis die uw zending maakt, is bovendien live door u te volgen vanaf uw eigen computer of telefoon.

Onze afdeling Planning is bovendien 24 uur per dag bereikbaar. Wilt u meer weten over onze distributie en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!