Since 1919

Garage Oegema Transport

Stilstand en vertraging willen we te allen tijde voorkomen.
We hebben er dan ook bewust voor gekozen om het onderhoud van ons wagenpark en de service in eigen huis te houden.
In onze eigen garage met onze eigen vakmensen.

Onderhoud en service in eigen huis

Wij hebben mensen in huis die begrijpen dat elke stilstaande vrachtwagen er één teveel is. En die pas naar huis gaan wanneer de vrachtwagen weer veilig de weg op kan. De hoogstaande kwaliteit die in onze garage wordt geleverd, is inmiddels regionaal bekend.

We verzorgen dan ook niet meer alleen het onderhoud van ons wagenpark en alle bijbehorende hulplosmiddelen, maar doen dit inmiddels voor een groot aantal regionale bedrijven. Daar zijn we best een beetje trots op!

Wat we doen in onze garage

Wij verzorgen het complete onderhoud van ons wagenpark en dat van derden. Dat gaat om beurten, de jaarlijkse apk en andere keuringen, maar ook om het onderhoud aan laadkleppen, meeneemheftrucks en kranen, revisies, renovaties en het herstellen van kleine schades.

Dankzij onze allround vakmensen zijn we in staat het allemaal in eigen huis te doen. Daarmee bevorderen we de snelheid en kunnen we gegarandeerde kwaliteit bieden.

Gediplomeerde medewerkers

Onze vakmensen die samen de garage runnen zijn gediplomeerd en deskundig. Met hart en ziel werken ze aan het onderhoud van onze wagens. Zij zorgen ervoor dat onze chauffeurs veilig de weg op kunnen om uw zending binnen de gestelde tijd op de juiste plek af te leveren.

Wilt u meer weten over onze garage? Neem contact met ons op!