Since 1919

Onze Meerwaarde

Oegema Transport is meer dan alleen een transporteur. Wij zijn met de nieuwste ontwikkelingen meegegaan en beschikken onder meer over een eigen IT-afdeling,
waar hard- en software medewerkers er alles aan doen om antwoord te bieden op de vragen van onze opdrachtgevers.
Zij zorgen er onder meer voor dat het gehele transportproces 24 uur per dag inzichtelijk is voor u.

Door deze dienst in eigen huis te hebben, kunnen we snel schakelen en de hoge kwaliteit bieden die wij voor ogen hebben.

Met u meedenken is vanzelfsprekend

Elke opdrachtgever heeft bij ons een vast contactpersoon of valt onder een bepaalde afdeling. U heeft dus te maken met iemand die u kent en weet wat uw wensen zijn. Met als resultaat dat we onze werkzaamheden uitvoeren op een manier die naadloos aansluit bij uw bedrijf.

En wilt u het toch net even iets anders? Dan weet u direct bij wie u moet zijn. Wat uw vraag ook is: we denken graag met u mee.

Oegema; aanbieder van transport, warehousing en forwarding

Ons uitgangspunt gedurende het gehele transportproces (van op-overslag, handling tot andere Warehouse activiteiten) is de ‘huisvaderschapsgedachte’; wij passen als een huisvader op uw spullen. Netjes en zorgvuldig.

Uiteraard bent u van harte welkom een keer door onze Warehouses te lopen om zelf het niveau van onze dienstverlening te ervaren.

Aansluiting van opdrachtgeversoftware op Oegema-software

Uit ervaring en opdrachtgevergesprekken weten wij dat vrijwel iedere sector werkt met eigen programmatuur en software. Onze vakkundige IT’ers zijn in staat deze programma’s naadloos op elkaar aan te sluiten.

Uw voorraad op een efficiënte manier beheren: onze IT’ers denken graag met u mee!