Since 1919

Leren bij Oegema Transport

‘Learning on the job’: het is hard werken, maar ook erg aantrekkelijk om een opleiding te volgen en ondertussen ook al geld te verdienen.

Leren bij Oegema

Leren en werken tegelijk; iets voor jou? Volg een opleiding tot vrachtwagenchauffeur of kies voor een andere logistieke opleiding. Oegema Transport erkent talent.

Als jij je opleiding goed doorloopt, bieden wij je baanzekerheid. Zo helpen we elkaar op weg naar de toekomst.

Logistieke opleidingen

Jaarlijks kiezen tientallen jongeren en zij-stromers voor een opleiding bij Oegema. ‘Learning on the job’: het is hard werken, maar ook erg aantrekkelijk om een opleiding te volgen en ondertussen ook al geld te verdienen. Van een opleiding tot vrachtwagenchauffeur, warehouse/cross-dockmedewerker, planner of monteur; bij ons is van alles mogelijk. Het voordeel van een veelzijdig bedrijf als Oegema.

Onze opleidingen zijn van hoge kwaliteit. Elke deelnemer krijgt van ons persoonlijke begeleiding. Niet voor niets natuurlijk. De jongeren die wij opleiden, zijn onze werknemers van de toekomst. Zij bepalen onze kwaliteit en zijn dus van grote waarde voor ons bedrijf.

Meeloopdag

Ben je geïnteresseerd in een baan in de logistiek? Loop gerust een dag met ons mee om te ervaren of het echt is wat je ervan verwacht. Draai bijvoorbeeld een werkdag mee met een mentorchauffeur in de auto, voel de hectiek van een cross-dock operatie of maak kennis met onze garageactiviteiten; van onderhoud, schadeherstel tot motorrevisies.

Elk onderdeel van ons bedrijf heeft z’n eigen charme. Kom het zelf ervaren!

Traineegroep

Elk jaar in september start er een nieuwe traineegroep. Een groep jonge mensen met een passie voor logistiek. Ze zijn over het algemeen minimaal HBO-opgeleid, maar soms weet een mbo’er ons dusdanig te overtuigen dat we ook hem/haar laten instromen.

De traineegroep is bedoeld voor kandidaten die in potentie geschikt zijn voor een toekomstige leiderspositie binnen Oegema en ook die ambitie hebben.

Talent Traject

Ons Talent Traject omvat een opleiding verbetermethodiek Lean Six Sigma, begeleide intervisie met groepsopdrachten en individuele coaching. Je vervult een volwaardige startersfunctie bij ons bedrijf mét bijbehorend salaris.

Een uitgelezen kans om alle geledingen van een innovatief transportbedrijf als Oegema te leren kennen.