Since 1919

Ontdek het Oegema gevoel

Oegema is de naam van ons bedrijf, maar het zijn de mensen die het doen.

Werken bij Oegema

Wij zijn trots op onze medewerkers. Ze gaan voor ons door het vuur en dat doen we ook voor hen. Dat is de kracht van Oegema. Ondanks onze groei, hebben we het persoonlijke karakter van ons bedrijf kunnen behouden.

We vormen een hecht team waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft en de ruimte krijgt die op zijn of haar manier uit te voeren. Doelen bereiken en verwachtingen overtreffen; dat is waar het bij ons om draait!

Ruimte voor ontwikkeling

Onze medewerkers zijn flexibel en daadkrachtig. Hun betrokkenheid is groot en dat belonen we als werkgever graag. We beschikken over speciale opleidingsprogramma’s en management traineeships, bieden onze medewerkers sportondersteuning en organiseren regelmatig personeelsfeestjes.

Onze chauffeurs hebben allemaal een chauffeurscoach. Een coach die hen begeleidt wanneer ze in dienst komen en ook daarna een betrouwbaar aanspreekpunt blijft. Iemand die meedenkt en tips geeft.

Een baan die bij je past

Kies je ervoor om voor Oegema aan de slag te gaan? Dan bieden wij je een goede werksfeer en baanzekerheid. Wil je graag fulltime werken of ga je liever parttime aan de slag; wij gaan er graag met je over in gesprek. Belangrijker dan het aantal uren dat je werkt, vinden we de drive en het plezier waarmee je je functie uitvoert.

Dankzij de grootte van ons bedrijf en het ruime aanbod aan transportsoorten, is er volop keuze in het soort werk dat je uitvoert. Geen enkele keuze is voor het leven. Jij geeft aan wat jouw wensen zijn en wij zorgen voor een passende functie binnen ons bedrijf waar we ons beiden goed bij voelen.

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Bij Oegema krijg je de ruimte jezelf te ontwikkelen. Wij zijn niet bang voor verandering. Sterker nog: we juichen innovaties juist toe! Jij bent de expert in jouw vakgebied en we geven jou de verantwoordelijkheden die daarbij horen. Wil je even sparren? Geen probleem: we werken in een platte organisatie en helpen elkaar graag.

Een minimum aan formeel overleg en een hoge mate van vrijheid. Als je daar van houdt, kom je bij Oegema volledig tot je recht.