Since 1919

Distributie Noord Oost NL

Wat u wilt is dat uw zending netjes op de plaats van bestemming arriveert, binnen een bepaalde tijd of op een bepaald moment.

Uw transport supersnel op de plaats van bestemming

Op zoek naar een transporteur die snel en zorgvuldig te werk gaat? Als u uw goederen voor 6.00 uur in Dedemsvaart aflevert, kunnen wij het nog op dezelfde dag afleveren op de plaats van bestemming.

Levering volgens afspraak

Wat u wilt is dat uw zending netjes op de plaats van bestemming arriveert, binnen een bepaalde tijd of op een bepaald moment. Om te kunnen voldoen aan uw verwachting, is het van belang vooraf exact duidelijk te hebben wat uw wensen zijn. Wensen wat betreft het moment van levering bijvoorbeeld. Zo kunt u kiezen voor levering vóór een bepaalde tijd, bijvoorbeeld voor 7.00 of 10.00 uur.

Ook kunnen we tijdsafspraken maken. Dan zorgen we ervoor dat we bijvoorbeeld om 13.00 uur op de plaats van bestemming zijn.

Meer weten over onze distributie?

Heeft u een zending die in Noordoost-Nederland moet worden afgeleverd? Onze crossdock district planning Noord garandeert levering op dezelfde dag. Snelheid, mét behoud van kwaliteit!

Wilt u meer weten over onze distributie in Noordoost-Nederland? Neem dan contact met ons op!