Since 1919

Ons Materieel

Onze vrachtwagens beschikken over de modernste boordcomputers. Handig voor ons, maar ook zeker voor u als opdrachtgever.
Dankzij deze computers kunt u uw zending namelijk 24 uur per dag volgen. Bovendien zijn we in staat om snel te schakelen.
Verandert uw vraag, dan kunnen we meteen actie ondernemen. We staan namelijk in nauw contact met u én de chauffeur.

Een gevarieerd Wagenpark

We voeren zeer uiteenlopende transportdiensten uit. Dat vraagt om een gevarieerd wagenpark. We beschikken over bakwagens en trekkers die gekoppeld zijn aan verschillende types opleggers. Ook hebben we ongeveer vijftien bussen (3500 kg ) die we inzetten voor sneldiensten of opdrachtgeverspecifieke oplossingen.

Van een busje, bakwagen, truck met trailer, volumecombi, autolaadkraan, LZV-combinatie tot silo-oplegger; we bieden een passende transportvorm voor elke vraag.

Extra Materieel

We beschikken over een ruim aanbod aan extra materieel waarmee we het transport zorgvuldig en veilig naar de juiste plek brengen.

Hierbij valt te denken aan meeneemheftrucks en kranen die zijn voorzien van onder meer gecertificeerde hijskettingen, hijsbanden pallethaak, steenklem, vacuümklem en een keerwanden klem. Hiermee laden en lossen we zaken als haspels, buizen, stenen, keerwanden en stelconplaten.

Trekkend Materieel

Trekkers 161
Bakwagens 85
LZV 5
Bestelbussen 2
Mini Bakwagens 10

Getrokken Materieel

Dolly   3
Tautliners   162
Steentrailers 29
Kastentrailers 71
Aanhangwagens 40
Diepladers 4
Bulkopleggers 6
Gesloten Wisselbakken 18
Schuifzeil Wisselbakken 53

Extra Materieel

Kooiaap   24
Autolaadkraan 37
Autolaadkraan (25 ton/meter) 3
Dubbele Laadvloer 6