Since 1919

Open bedrijvendag 15 april 2023

09-03-2023 |

Nieuwsgierig hoe het bij een logistiek bedrijf er aan toe gaat? Wil je graag van baan veranderen? Of weet je nog niet goed welke opleiding je wilt volgen en lijkt je de logistiek wel leuk? Op 15 april 2023 wordt er een Open Bedrijvendag georganiseerd en openen wij de deuren voor publiek. Dus kom gerust langs!

Op zaterdag 15 april kun je tussen 10.00 en 16.00 een kijkje nemen op ons demoplein aan de Pascalstraat 32:

Daarnaast vertellen onze collega’s graag wat ze allemaal voor Oegema doen. Denk hierbij aan welke werkzaamheden er allemaal zijn in een warehouse (opslag), of met wie je allemaal contact hebt als je een pakket buiten Europa wilt vervoeren. Ook op het gebied van ICT zijn we actief: hoe zorgen we bijvoorbeeld dat onze klant de voorraad kan inzien die in onze opslag staat.

Quiz

Tijdens de open bedrijvendag kun je ook deelnemen aan de quiz en kun je mooie prijzen winnen. De antwoorden kun je terugvinden op onze demoplein. Na afloop van de open bedrijvendag zullen we een winnaar kiezen.

Inloopsollicitatie

Tevens kun ook in gesprek gaan voor een (eventuele) nieuwe baan: wij houden weer een inloopsollicitatie en onze collega’s horen graag waarom jij de geschikte collega bent voor de job!
> Bekijk hier onze vacatures

Op dit evenement worden foto’s en video’s gemaakt. Door het betreden van het terrein geef je toestemming aan Oegema Transport voor het verwerken en publiceren hiervan op de website, social media, poster, krant en magazine. Bij vragen kun je contact opnemen via info@oegematransport.nl

Terug naar overzicht