Since 1919

Oegema Logistics+ nieuwe hoofdsponsor Bissinghrun Ommen

24-04-24 |

Voor de komende 5 jaar wordt Oegema Logistics+ de nieuwe trotse hoofdsponsor van de Bissinghrun in Ommen! In samenwerking met de Atletiek Club Ommen wordt deze derde editie van de Bissinghrun georganiseerd vanuit het centrum van Ommen.

De Bissinghrun staat inmiddels bij veel hardlopers op de kaart en is bekend om de prachtige loop door het schitterende Vechtdal. Atletiekvereniging ACO van Elderen sluit graag aan bij de vele activiteiten van de Ommer Bissingh om zowel Ommen als de hardloopsport breed onder de aandacht te brengen. De Oegema Logistics+ Bissinghrun biedt drie afstanden aan: een jeugdloop van 1 mijl, de 4 en 10 mijl, waarbij iedereen op zijn of haar eigen niveau deel kan nemen.

Sibbele Oegema, eigenaar van Oegema Logistics+, is enthousiast over de ondersteuning van dit evenement: “Het is geweldig om op deze manier bij te dragen aan dit sportieve evenement. Het versterkt onze positie in de lokale gemeenschap.” Gina Wielink, partner van Sibbele en mede-eigenaar van Oegema Logistics+, voegt toe: “Dit past ook erg mooi bij ons doel tot verantwoord ondernemen; mensen op een goede manier in beweging krijgen. Dat past goed bij onze filosofie.”

Mis de Oegema Logistics+ Bissinghrun niet op zaterdag 29 juni! Voor meer informatie en inschrijvingen kun je terecht op www.bissinghrun.nl.

Terug naar overzicht