Since 1919

Inloopsollicitatie Dedemsvaart | 6 april

25-03-2024 |

Versterk ons team met jouw talent! Kom 6 april naar onze inloopsollicitatie en maak kennis met wie weet je nieuwe collega’s!

Wij zoeken mensen die onderdeel willen zijn van ons gezellige team, onder andere:

Je bent van harte welkom.

Heb JIJ wel de ambities, maar WIJ niet meteen de functie? Dan zijn WIJ toch benieuwd naar jou! Kom langs! Dan kunnen we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ontmoet Oegema Logistics+

Kom zaterdag 6 april gerust binnenlopen in onze Oldtimer showroom om kennis te maken met ons. Je hoeft geen afspraak te maken, loop gezellig binnen. Zien we je daar?

Benieuwd naar onze vacatures, bekijk deze op onze website.

Oegema Logistic+: samen vooruit!

Oegema is een familiebedrijf dat in 1919 is opgericht door de familie Oegema. Inmiddels een bloeiende organisatie met +/- 800 medewerkers, ruim 90 miljoen omzet en is (inter)nationaal actief op het gebied van distributie, transport, forwarding en warehousing in zowel B2B als B2C markten en op diverse locaties in Nederland en in Tsjechië.

Wij zijn uitgegroeid tot een grote, betrouwbare en stabiele partner binnen de logistiek. Dit doen wij samen met een groot team enthousiaste collega’s. Wij zijn flexibel, innovatief en daadkrachtig. Wij werken hard maar hebben ook oog voor elkaar en onze opdrachtgevers.

* Elke eerste zaterdag van de maand organiseren wij een inloopsollicitatie, tenzij anders aangegeven.

Terug naar overzicht