Since 1919

Gezocht: logistiek bedrijf ter overname

28-03-2024 |

๐—œ๐˜€ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—น๐—ผ๐—ด๐—ถ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ ๐—ธ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„ ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ณ๐—ฑ๐˜€๐˜๐˜‚๐—ธ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ? ๐——๐—ฎ๐—ป ๐—ถ๐˜€ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ผ๐—บ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐—ถ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ ๐˜๐—ฒ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป!

Oegema Logistics+ is op zoek naar een logistiek of transportbedrijf in het midden/zuidwesten van Nederland ter overname. Een strategische locatie die voor ons de poort opent naar de rest van Nederland en Europa.

๐˜ž๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ:ย een familiebedrijf dat sinds 1919 actief is in de logistiek. Wij werken samen met onze collegaโ€™s en partners aan innovatie en kwaliteit. Elektrische vrachtwagens, zonnepanelen op het dak en slimme logistieke oplossingen die onze ecologische voetafdruk verkleinen. Want we willen niet alleen de snelste en beste zijn, maar ook de groenste.

We zijn op zoek naar een logistieke dienstverlener, het liefst alles onder รฉรฉn dak en met een bepaalde capaciteit t.w.:
๐Ÿ”ธ Eigen locatie, terrein grootte 2 tot 4 hectare;
๐Ÿ”ธ Benelux FTL-distributie;
๐Ÿ”ธ 25 tot 40 eenheden;
๐Ÿ”ธ Crossdock loods ongeveer 5000 m2 (met voldoende docklevellers);
๐Ÿ”ธ Indien aanwezig warehouse activiteiten;
๐Ÿ”ธ Uitbreidingsmogelijkheden warehouse activiteiten;
๐Ÿ”ธ Bij voorkeur in driehoek Vianen, Den Bosch, Raamsdonksveer.

Ben jij de match die wij zoeken? Misschien gaan we dan binnenkort samen vooruit! Neem contact op metย Sibbele Oegema via +31 (0) 523 โ€“ 740845 of info@oegematransport.nl. Liever anoniem contact opnemen? Onze accountant Egbert van der Velde van De Jong en Laan staat je graag te woord: +31 (0)523 โ€“ 264785.

Terug naar overzicht