Since 1919

Een geslaagde open bedrijvendag!

17-04-2023 |

Oegema kijkt terug op een mooie en geslaagde open bedrijvendag! Na 5 jaar was het eindelijk weer mogelijk om een open dag te organiseren en de deuren te openen voor publiek. Zaterdag 15 april, om 10 uur werd de dag door wethouder Alwin te Rietstap en IKA-voorzitter Leo Linde feestelijk geopend bij Duport.

Tussen 10.00 – 16.00 konden mensen bij Oegema een kijkje nemen op het demoplein. Op het plein waren verschillende soorten vrachtwagens te bekijken, bijvoorbeeld de gloednieuwe elektrische bakwagen waar ze de elektronica van konden bekijken. Daarnaast werd er een demonstratie gegeven van het laden van een vrachtwagen met een kraan en met een elektrische meeneemheftruck. Ook konden mensen de oldtimers bekijken die opgesteld stonden in het History-Innovation-Centre of in gesprek gaan voor een eventuele nieuwe baan.

Ook waren de ritjes maken met de vrachtwagens populair. Velen hebben een stukje meegereden met de vrachtwagens of de elektrische bakwagen. Reacties zijn onder andere dat ze onder de indruk zijn van het materiaal bij Oegema en dat mensen beseffen hoe groot het bedrijf eigenlijk niet is. Binnenkort maken we de winnaars bekend van de quiz die er op het plein kon worden gespeeld.

Terug naar overzicht