Since 1919

Inloopsollicitatie Dedemsvaart | 2 maart

19-02-2024 | 

Stap in en ga aan de slag bij Oegema! Kom 2 maart naar onze inloopsollicitatie en maak kennis met wie weet je nieuwe collega’s!

Wij zoeken mensen die onderdeel willen zijn van ons gezellige team, onder andere:

Je bent van harte welkom.

Staat je droombaan er niet tussen? Kom langs! Wij zijn benieuwd naar je talenten, ambities en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ontmoet Oegema Logistics+

Zaterdag 2 maart maken we graag kennis met jou onder het genot van een kopje koffie/thee. Je hoeft geen afspraak te maken, loop gezellig binnen. Zien we je daar?

Benieuwd naar onze vacatures, bekijk deze op onze website

Oegema Logistic+: samen vooruit!

Oegema is een familiebedrijf dat in 1919 is opgericht door de familie Oegema. Inmiddels een bloeiende organisatie met +/- 800 medewerkers, ruim 90 miljoen omzet en is (inter)nationaal actief op het gebied van distributie, transport, forwarding en warehousing in zowel B2B als B2C markten en op diverse locaties in Nederland en in Tsjechië.

Wij zijn uitgegroeid tot een grote, betrouwbare en stabiele partner binnen de logistiek. Dit doen wij samen met een groot team enthousiaste collega’s. Wij zijn flexibel, innovatief en daadkrachtig. Wij werken hard maar hebben ook oog voor elkaar en onze opdrachtgevers.

* Elke eerste zaterdag van de maand organiseren wij een inloopsollicitatie, tenzij anders aangegeven.

Terug naar overzicht