Since 1919

Groningen

Voor onze standplaats in Groningen zoeken wij diverse mensen. Zit jouw nieuwe baan ertussen?

Vacature Bijrijder - Opleidingsplek Chauffeur

Wil jij chauffeur worden, maar heb je nog geen C/CE rijbewijs? Word dan bijrijder meubelbezorging en groei net als Sven door!

Je start als bijrijder. Samen met onze chauffeur ga je op pad om bestellingen bij particulieren te leveren. Je bent het visitekaartje van ons en onze klant. Daarnaast ben je enthousiast, klantgericht en weet je van aanpakken.

Lees Meer

Vacature C Chauffeur Meubelbezorging

Ben jij het visitekaartje van ons en onze klant? Kom dan als C Chauffeur bestellingen bij particulieren leveren.

Samen met de bijrijder ga je vanuit Groningen op pad om bestellingen te leveren bij klanten. Klant blij dat zijn bestelling is geleverd, jij blij met je nieuwe baan, wij blij met een collega als jij!

 

Lees Meer

Vacature medewerker Loods

Ben jij proactief, bereid de handen uit de mouwen te steken en enthousiast? Ga aan de slag als medewerker loods in Groningen.

Als medewerker Loods ben je breed inzetbaar binnen onze vestiging Groningen. Je ondersteunt bij alle voorkomende werkzaamheden in het crossdock. Je komt te werken in een familiebedrijf met gezellige collega’s om je heen.

Lees Meer

Vacature Software Developer

Voor onze standplaats in Groningen zoeken wij een Software Developer.

Onze IT afdeling zoekt een software developer die bouwt aan nieuwe applicaties en bestaande applicaties klaar maakt voor de toekomst. Wij ontwikkelen en bouwen onze software in eigen beheer, zodat we de beste digitale oplossing hebben voor onze gebruikers en klanten in de logistiek.

Ps. Als je rechtstreeks bij Oegema solliciteert, ontvang je een tekenbonus van maar liefst €5.000 (vraag naar de voorwaarden).

Lees Meer