Navigatie
nlendecs

volg mijn palletOegema Transport |

(Junior) Planner – fulltime

Ben jij de (Junior) Planner die wij zoeken? Als planner weet je als geen ander hoe je op een correcte manier moet communiceren met klanten en met collega’s. Jij bent de spil tussen klanten en collega’s en daarom verwachten wij van je dat je zorgvuldig werkt, sociaal bent en initiatiefrijk in het oplossen van problemen.

Je werkzaamheden bestaan uit het inplannen van transporten op basis van de binnenkomende goederenstromen. Je zorgt voor een continu actuele planning en signaleert knelpunten in het laden/lossen en de werkzaamheden van de chauffeurs. De knelpunten los je op met aandacht voor zowel klant als chauffeur. Daarnaast verwerk je de transportadministratie van verschillende planners.

Functie-eisen

Je denkt en werkt op MBO+ niveau. Affiniteit met of concrete werkervaring in de transport sector is een grote pré. Bij voorkeur heb je kennis van administratieve processen; kennis van softwarepakketten (met name Excel) is een vereiste. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bereid om avond-, nacht- en vroege diensten te draaien.

Arbeidsvoorwaarden

Oegema Transport biedt jou een dynamische, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur. Het betreft een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid en passende arbeidsvoorwaarden. Je werkt binnen een solide, groeiende organisatie waarin jij je eigen groei genereert. Je standplaats is Dedemsvaart. Meer informatie over de organisatie vind je op www.oegematransport.nl

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Dan kun je voor meer informatie contact opnemen met personeelszaken 0523 624342. Je interesse in de functie kun je kenbaar maken via onderstaande button.

 

‘Getting things done, daar draait het om’

 

Solliciteer

Contactgegevens

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
Pascalstraat 32, 7701 SE Dedemsvaart
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Culemborg B.V.
Erasmusweg 15, 4104 AL Culemborg
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Czech s.r.o.
Hájecká 14, 61800 Brno
Tel: +420725502688 / Info@oegematransport.nl
Back to top