Navigatie
nlendecs

volg mijn palletOegema Transport |

Koppelchauffeur

STANDPLAATS : DEDEMSVAART

Wij zijn op zoek naar een koppelchauffeur. Als koppelchauffeur zorg je er voor dat bakwagens, aanhangers, combi’s en opleggers tijdig voor het dock gezet worden en weer op het terrein geplaatst worden nadat ze geladen zijn. Doel is er voor te zorgen dat de loods efficiënt kan blijven laden. Indien nodig help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens in de loods.

Functie-eisen

Je hebt bij voorkeur ervaring met veel verschillende vrachtauto(combinatie)’s, gaat zorgvuldig om met het materieel en neemt graag de regie. Daarnaast heb je een flexibele instelling en weet je van aanpakken. Je beschikt over een CE rijbewijs met code 95 en een bestuurderskaart voor de tachograaf. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent zelfstandig maar je kunt ook goed in teamverband werken.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met personeelszaken via telefoonnummer 0523-624342. Je kunt reageren via de sollicitatiebutton onder aan deze vacature.

 

 ‘Getting things done, daar draait het om’

Solliciteer

 


Contactgegevens

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
Pascalstraat 32, 7701 SE Dedemsvaart
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Culemborg B.V.
Erasmusweg 15, 4104 AL Culemborg
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Czech s.r.o.
Hájecká 14, 61800 Brno
Tel: +420725502688 / Info@oegematransport.nl
Back to top