Navigatie
nlendecs

volg mijn palletOegema Transport |

Monteur (zware bedrijfswagens)

STANDPLAATS : DEDEMSVAART

We zijn op zoek naar een monteur voor de garage van Oegema Transport. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het wagenpark, met name voor de zware bedrijfswagens. Binnen de garage hebben onze monteurs verschillende kwaliteiten. De verantwoordelijkheden die je krijgt toegewezen zijn afhankelijk van jouw kwaliteiten.

Functie-eisen

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het wagenpark (carrosserie & onderhoud zwaar materiaal) binnen Oegema Transport. Je hebt een oplettend oog als het gaat om het onderhoud van zware bedrijfswagens. Je denkt mee met de organisatie door kostenefficiënte en degelijke oplossingen te vinden voor het in goede conditie brengen en/of houden van het wagenpark. Je zorgt voor een accurate afhandeling van je (eigen) administratie en een goede verzorging van de garage. De werkzaamheden worden in ploegendienst en deels op zaterdag uitgevoerd.

Je hebt een flexibele instelling, weet van aanpakken en bent bereid te leren. Ervaring en opleiding in de vrachtautotechniek is vereist. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en communiceert netjes en effectief met de klant (veelal chauffeurs Oegema Transport).

 Arbeidsvoorwaarden

Oegema Transport bied je een dynamische, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur. Je krijgt passende salarisvoorwaarden conform TLN CAO.

 Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erwin Jacobs via 0523-624349 of per mail personeelszaken@oegematransport.nl. Je kunt je interesse voor deze functie ook kenbaar maken via het sollicitatieformulier op onze site.

‘Getting things done, daar draait het om’

Solliciteer


Contactgegevens

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
Pascalstraat 32, 7701 SE Dedemsvaart
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Culemborg B.V.
Erasmusweg 15, 4104 AL Culemborg
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Czech s.r.o.
Hájecká 14, 61800 Brno
Tel: +420725502688 / Info@oegematransport.nl
Back to top