Navigatie
nlendecs

volg mijn palletOegema Transport |

Distributie Chauffeurs CE (fulltime)

STANDPLAATS : DEDEMSVAART/CULEMBORG

We zijn op zoek naar distributiechauffeurs voor het rijden van circa 10 tot 15 adressen per dag. De rit kan verdeeld worden over 1 of meerdere dagen, bereidheid tot overnachten is dan ook vereist. Laden en lossen wordt veelal gedaan met behulp van een laadklep. Ervaring is een pre.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Personeelszaken via telefoonnummer 0523 624342 of per mail personeelszaken@oegematransport.nl. Je kunt je interesse voor deze functie ook kenbaar maken via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Functie-eisen

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor een juiste afhaal en levering van onze goederen. Je denkt zoveel mogelijk mee met onze klanten en de planners. Je zorgt voor een accurate afhandeling van de administratie en een goede verzorging van de auto waarop je rijdt. Kortom, je gedraagt je als een goede huisvader/moeder ten aanzien van de auto waarop je rijdt en de lading die je vervoert.

Daarnaast heb je een flexibele instelling en weet je van aanpakken. Je beschikt over een CE rijbewijs met geldig chauffeursdiploma en bestuurderskaart voor de tachograaf. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent zelfstandig en gaat zorgvuldig met je administratie om.

Arbeidsvoorwaarden

Oegema Transport biedt je een dynamische, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur. Je krijgt passende salarisvoorwaarden conform TLN CAO.

 

Solliciteer

‘Get things done, daar draait het om”


Contactgegevens

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
Pascalstraat 32, 7701 SE Dedemsvaart
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Culemborg B.V.
Erasmusweg 15, 4104 AL Culemborg
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Czech s.r.o.
Hájecká 14, 61800 Brno
Tel: +420725502688 / Info@oegematransport.nl
Back to top