Navigatie
nlendecs

volg mijn palletOegema Transport |

Chauffeur bouwmaterialen

STANDPLAATS: DEDEMSVAART

We zijn op zoek naar een chauffeur voor het rijden van bouwmaterialen met een trekker +  oplegger en een autolaadkraan. Laden en lossen vindt plaats met behulp van een verrijdbare kraan op de oplegger en een steenklem of pallethaak. Ervaring met het rijden van zware ladingen en werken met een autolaadkraan is vereist.

Functie-eisen

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor een juiste afhaal en levering van onze goederen. Je denkt zoveel mogelijk mee met onze klanten en de planners. Je zorgt voor een accurate afhandeling van de administratie en een goede verzorging van de auto waarop je rijdt.

Daarnaast heb je een flexibele instelling en weet je van aanpakken. Je beschikt over een CE rijbewijs incl. Code 95 en een bestuurderskaart voor de tachograaf. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent zelfstandig en gaat zorgvuldig met je administratie om.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling personeelszaken via 0523-624342 of per mail personeelszaken@oegematransport.nl.  Je kunt je interesse voor deze functie ook kenbaar maken via het sollicitatieformulier op onze site.

 Arbeidsvoorwaarden

Oegema Transport biedt je een dynamische, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur. Je krijgt passende salarisvoorwaarden conform TLN CAO.

 

 Solliciteer Direct 

‘Get things done, daar draait het om’


Contactgegevens

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
Pascalstraat 32, 7701 SE Dedemsvaart
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Culemborg B.V.
Erasmusweg 15, 4104 AL Culemborg
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Czech s.r.o.
Hájecká 14, 61800 Brno
Tel: +420725502688 / Info@oegematransport.nl
Back to top