Navigatie
nlendecs

volg mijn palletOegema Transport |

Junior Planner (zaterdag)

We zijn per direct op zoek naar een Junior Planner voor de zaterdag om de week. Je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs en klanten en zorgt dat de planning continue up to date blijft. Je signaleert knelpunten ten behoeve van laden en lossen en de werkzaamheden van de chauffeurs en daarnaast ben je initiatiefrijk in het oplossen van problemen. Je verricht licht administratief werk en je onderhoudt telefonisch en/of via e-mail contact met onze klanten en collega’s.

Functie-eisen

Je hebt MBO+ werk- en denkniveau. Daarnaast ben je sociaal en ben je in staat op een goede manier te communiceren met klanten en collega’s. Bij voorkeur heb je kennis van administratieve processen, kennis van softwarepakketten (met name Excel) is een pré. Je bent flexibel en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Oegema Transport biedt je een dynamische, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur. Het betreft een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid en passende arbeidsvoorwaarden. Je werkt binnen een groeiende organisatie waarin jij je eigen groei genereert. Je standplaats is Dedemsvaart. Meer informatie over de organisatie vind je op www.oegematransport.nl

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Dan kun je voor meer informatie contact opnemen met personeelszaken 0523 624342. Je interesse in de functie kun je kenbaar maken via onderstaande button.

 

‘Getting things done, daar draait het om’

 

Solliciteer

Contactgegevens

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
Pascalstraat 32, 7701 SE Dedemsvaart
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Culemborg B.V.
Erasmusweg 15, 4104 AL Culemborg
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Czech s.r.o.
Hájecká 14, 61800 Brno
Tel: +420725502688 / Info@oegematransport.nl
Back to top