Navigatie
nlendecs

volg mijn palletOegema Transport |

Internationaal Chauffeurs CE

STANDPLAATS : DEDEMSVAART

 

Functie-eisen

We zoeken chauffeurs voor internationale ritten, variërend van twee dagen tot 1 volle week. Vertrek op zondag of terugkomst op zaterdag kan voorkomen. De ritten gaan met name naar Duitsland en/of Frankrijk, maar andere landen zijn ook mogelijk.

De ritten worden uitgevoerd met een:

  • Trekker/Oplegger (normaal en mega volume)
  • Combi (mega volume)

 

Functie

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor een juiste afhaal en levering van onze goederen. Je denkt zoveel mogelijk mee met onze klanten en de planners. Je zorgt voor een accurate afhandeling van de administratie en een goede verzorging van de auto waarop je rijdt. Kortom, je gedraagt je als een goede huisvader/moeder ten aanzien van de auto waarop je rijdt en de lading die je vervoert. Daarnaast heb je een flexibele instelling en weet je van aanpakken. Je beschikt over een C(E) rijbewijs met code 95 en bestuurderskaart voor de tachograaf. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent zelfstandig en bent creatief in het zoeken naar een oplossingen bij onvoorziene omstandigheden.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling personeelszaken via 0523-624342 of per mail personeelszaken@oegematransport.nl.  Je kunt je interesse voor deze functie kenbaar maken via de button onderaan deze vacature.

Arbeidsvoorwaarden

Oegema Transport biedt je een dynamische, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur. Je krijgt passende salarisvoorwaarden conform TLN CAO.

 

 Solliciteer Direct 

‘Get things done, daar draait het om’


Contactgegevens

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
Pascalstraat 32, 7701 SE Dedemsvaart
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Culemborg B.V.
Erasmusweg 15, 4104 AL Culemborg
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Czech s.r.o.
Hájecká 14, 61800 Brno
Tel: +420725502688 / Info@oegematransport.nl
Back to top