Navigatie
nlendecs

volg mijn palletOegema Transport |

Systeembeheerder

STANDPLAATS: DEDEMSVAART

Is geen enkel technisch probleem jou te gek? Weet jij alles over Windows server en netwerken? Solliciteer dan bij ons! Per direct zijn wij op zoek naar een systeembeheerder.

Je komt te werken binnen een informele en dynamische werkomgeving, waarbij de afdeling ICT actief betrokken is in het bedrijfsproces. Het totale ICT team bestaat uit 6 personen.

 Functie-eisen

Voor de afdeling ICT zijn we per direct op zoek naar een systeembeheerder. Als systeembeheerder vervul je een belangrijke rol binnen het team ICT. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het beheer, onderhoud en de ontwikkeling van al onze hardware, servers en onze SAN. Je biedt 1ste en 2e lijn ondersteuning aan onze medewerkers. Daarnaast voer je zowel zelfstandig als ook in teamverband uitdagende projecten uit.

Je beschikt over een minimaal afgeronde IT gerelateerde MBO ICT Niveau 4 opleiding en je hebt minimaal 4 jaar ervaring als systeembeheerder. Affiniteit met de transportsector is een pre. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met het inrichten en beheren van:

  • Microsoft Windows Server 2012 R2
  • Microsoft Exchange 2013 / 2016
  • Microsoft SQL Server 2012 / 2016
  • Netwerk switches en SAN storage
  • Hyper-V / VMware
  • Backup software (zoals Veaam)
  • Webserver / FTPserver etc
  • Windows domain

 

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling personeelszaken via 0523-624342 of per mail personeelszaken@oegematransport.nl. Je kunt je interesse voor deze functie ook kenbaar maken via de sollicitatiebutton onder deze vacature.

 Arbeidsvoorwaarden

Oegema Transport biedt je een zelfstandige functie binnen een dynamische werkomgeving, een gezellig en resultaatgericht team en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt passende salarisvoorwaarden conform TLN CAO.

Solliciteer

‘Get things done, daar draait het om’


Contactgegevens

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
Pascalstraat 32, 7701 SE Dedemsvaart
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Culemborg B.V.
Erasmusweg 15, 4104 AL Culemborg
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Czech s.r.o.
Hájecká 14, 61800 Brno
Tel: +420725502688 / Info@oegematransport.nl
Back to top