Navigatie
nlendecs

volg mijn palletOegema Transport |

Planner/ Chauffeur

STANDPLAATS: DEDEMSVAART

We zijn op zoek naar een chauffeur die naast het werk als chauffeur een combi functie ambieert als chauffeur/ planner, met de mogelijkheid tot doorgroei naar fulltime planner. Score je graag, ben je gewend snel besluiten te nemen? Weet je waar jouw chauffeurs zijn, schakel je snel waar nodig en ben je creatief in je oplossingen?

Functie-eisen

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor een juiste afhaal en levering van onze goederen. Je denkt zoveel mogelijk mee met onze klanten en de planners. Je zorgt voor een accurate afhandeling van de administratie en een goede verzorging van de auto waarop je rijdt. Daarnaast val in je als planner tijdens vakanties en/of ziekte en bij goed functioneren is het mogelijk om door te groeien naar fulltime planner. Als planner heb je de drive om te willen scoren, je neemt transportopdrachten aan en stelt efficiënte ritten samen en/of zoekt transporten die de rit efficiënt maken. Je begeleidt de chauffeurs tijdens de rit en verhelpt eventuele problemen of onnodig oponthoud. Je houdt onze klanten op de hoogte van eventuele bijzonderheden met betrekking tot het transport van hun goederen.

Je beschikt over een CE rijbewijs incl. Code 95 en een bestuurderskaart voor de tachograaf. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent zelfstandig en gaat zorgvuldig met je administratie om.

Tevens ben je flexibel en blijft accuraat werken onder druk. Je kunt onze chauffeurs nog iets leren over het wegennet en weet deze kennis helder over te brengen. Je hebt een eigen netwerk van vraag en aanbod van transporten of je bent in staat deze op te bouwen.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling personeelszaken via 0523-624342 of per mail personeelszaken@oegematransport.nlJe kunt je interesse voor deze functie ook kenbaar maken via het sollicitatieformulier op onze site.

 Arbeidsvoorwaarden

Oegema Transport biedt je een dynamische, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur. Je krijgt passende salarisvoorwaarden conform TLN CAO.

                                                                  “Get things done, daar draait het om”

Solliciteer

Contactgegevens

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
Pascalstraat 32, 7701 SE Dedemsvaart
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Culemborg B.V.
Erasmusweg 15, 4104 AL Culemborg
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Czech s.r.o.
Hájecká 14, 61800 Brno
Tel: +420725502688 / Info@oegematransport.nl
Back to top