Navigatie
nlendecs

volg mijn palletOegema Transport |

Monteur intern transport materiaal

Als monteur intern transport materiaal ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de keuringen van ons intern transport materiaal (heftrucks, Electro trucks, pallettrucks, hoogwerkers, e.d.) Daarnaast word je, afhankelijk van je kennis en kwaliteiten, ingezet voor diverse (elektrotechnische) monteurs klussen en sta je er open voor om andere werkzaamheden  in de garage bij Oegema Transport uit te voeren ((banden, accu’s, etc.).

Functie-eisen

Je beschikt over een oplettend oog t.a.v. (toekomstig) onderhoud en keuringen van ons transportmaterieel. Je denkt mee met de organisatie door kostenefficiënte en degelijke oplossingen te vinden voor het in goede conditie brengen en/of houden van ons transportmateriaal. Je zorgt voor een accurate afhandeling van je (eigen) administratie en draagt bij aan het netjes houden van de garage. deels op zaterdag uitgevoerd. Je hebt een flexibele instelling, weet van aanpakken en bent bereid te leren. Ervaring en/of opleiding in de elektrotechniek/autotechniek is gewenst. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en communiceert netjes.

Arbeidsvoorwaarden

Oegema Transport bied je een dynamische, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur. Je krijgt passende salarisvoorwaarden conform TLN CAO.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Personeelszaken via 0523-624342 of per mail personeelszaken@oegematransport.nl. Je kunt je interesse voor deze functie kenbaar maken via onderstaande button.

‘Getting things done, daar draait het om’

Solliciteer


Contactgegevens

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
Pascalstraat 32, 7701 SE Dedemsvaart
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Culemborg B.V.
Erasmusweg 15, 4104 AL Culemborg
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Czech s.r.o.
Hájecká 14, 61800 Brno
Tel: +420725502688 / Info@oegematransport.nl
Back to top