Navigatie
nlendecs

volg mijn palletOegema Transport |

Medewerker P&O (20-32 uur)

Wij zijn op zoek naar een flexibele, betrouwbare en accurate collega voor onze afdeling P&O.  

De kerntaak van deze functie is administratie; het opmaken van contracten, het registreren van gegevens in diverse systemen, het opstellen van de 4-wekelijkse nieuwsbrief en het archiveren van personeelsgegevens. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor leidinggevenden en collega’s.

Functie-eisen

Voor bovenstaande functie zoeken we een iemand die beschikt over MBO niveau. Je bent in staat om snel en accuraat te werken. Je bent initiatiefvol en je hebt affiniteit met of ervaring in de transportsector. Je staat stevig in je schoenen en houdt van een hectische werkomgeving waarbij voortdurend een beroep wordt gedaan op je vermogen tot anticiperen. Je bent in staat je eigen werk te organiseren en zelfstandig af te handelen. Je doorziet de belangen voor accuratesse en flexibiliteit in werken met betrekking tot het P&O proces.

Arbeidsvoorwaarden

Oegema Transport biedt je een dynamische, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur. Het betreft een veelzijdige functie met verantwoordelijkheid en passende arbeidsvoorwaarden. Je werkt binnen een groeiende organisatie waarin jij je eigen groei genereert. Je standplaats is Dedemsvaart. Meer informatie over de organisatie vind je op www.oegematransport.nl.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via 0523-624342. Je interesse kun je kenbaar maken via de button onder aan deze pagina.

‘Getting things done, daar draait het om’

 

Solliciteer


Contactgegevens

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
Pascalstraat 32, 7701 SE Dedemsvaart
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Culemborg B.V.
Erasmusweg 15, 4104 AL Culemborg
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Czech s.r.o.
Hájecká 14, 61800 Brno
Tel: +420725502688 / Info@oegematransport.nl
Back to top