Navigatie
nlendecs

volg mijn palletOegema Transport |

Meewerkend Logistiek Coördinator

In verband met de toenemende warehouse activiteiten zijn we op zoek naar een Meewerkend logistiek coördinator. Als logistiek coördinator ben je verantwoordelijk voor het in  goede banen leiden van de goederenstromen in onze warehouses. Je draagt zorg voor de registratie van inkomende en uitgaande goederen en levert de gegevens aan voor de facturatie. Je informeert dagelijks onze opdrachtgevers over de actuele voorraden in onze Warehouses.

Naast je interesse voor het technische proces ben je in staat om warehouse medewerkers te motiveren. Jij monitort de kwaliteit van het warehouse proces en zorgt voor een overzichtelijke werkomgeving. Op dit moment worden de werkzaamheden in de vroege ochtend en dag uitgevoerd, maar je gaat flexibel om met werktijden.

Functie-eisen

Voor deze functie beschik je over minimaal MBO/HBO denk niveau. Je hebt logistieke kennis en ervaring met WMS systemen. Je werkt graag in teamverband. Je vindt het een uitdaging om een team aan te sturen op het behalen van resultaat. Je hebt oog voor detail en neemt graag initiatief.

Arbeidsvoorwaarden

Oegema Transport staat voor een dynamische, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur. We bieden een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid met interessante en afwisselende projecten. Je werkt binnen een groeiende organisatie, waarin het warehouse een steeds belangrijkere rol speelt en jij je eigen groei genereert. Je standplaats is Dedemsvaart. Meer informatie over de organisatie vind je op www.oegematransport.nl

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Dan kun je voor meer informatie contact opnemen met personeelszaken 0523 624342. Je interesse in de functie kun je kenbaar maken via onderstaande button.

 

‘Getting things done, daar draait het om’

 

Solliciteer


Contactgegevens

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
Pascalstraat 32, 7701 SE Dedemsvaart
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Culemborg B.V.
Erasmusweg 15, 4104 AL Culemborg
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Czech s.r.o.
Hájecká 14, 61800 Brno
Tel: +420725502688 / Info@oegematransport.nl
Back to top