Navigatie
nlendecs

volg mijn palletOegema Transport |

SQL Programmeur

Functie

Als SQL programmeur ontwikkel en beheer je zelfstandig EDI’s met klanten, interne applicaties of externe partijen. In een klein teamverband ontwerp en ontwikkel je nieuwe functionaliteiten. Daarnaast breng je verbeteringen aan in het bestaande TMS/ERP systeem voor de korte maar ook voor de lange termijn. Het leuke aan de functie is dat je onmiddellijk de resultaten van je eigen werk in de praktijk ziet en ervaart. Alle ontwikkelingen worden gedaan in de programmeertaal Microsoft SQL.

Functie-eisen

Programmeerervaring met Microsoft SQL is noodzakelijk. Je bent pragmatisch, innovatief en werkt graag zelfstandig in een dynamische omgeving. Je hebt HBO werk- en denkniveau. Affiniteit met, of kennis van de transportsector is een pluspunt.

Arbeidsvoorwaarden

Oegema Transport staat voor een dynamische, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur. We bieden een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid met interessante en afwisselende projecten. Je werkt binnen een groeiende organisatie, waarin IT een belangrijk rol speelt en jij je eigen groei genereert. Je standplaats is Dedemsvaart. Meer informatie over de organisatie vind je op www.oegematransport.nl

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Dan kun je voor meer informatie contact opnemen met personeelszaken 0523 624342. Je interesse in de functie kun je kenbaar maken via onderstaande button.

 

‘Getting things done, daar draait het om’

Solliciteer

 

 


Contactgegevens

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
Pascalstraat 32, 7701 SE Dedemsvaart
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Culemborg B.V.
Erasmusweg 15, 4104 AL Culemborg
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Czech s.r.o.
Hájecká 14, 61800 Brno
Tel: +420725502688 / Info@oegematransport.nl
Back to top