Navigatie
nlendecs

volg mijn palletOegema Transport |

Parttime administratief medewerker logistiek

STANDPLAATS: DEDEMSVAART

Verdiep jij je graag in details en weet je tegelijk je snelheid te behouden? Ben je flexibel , nauwkeurig en werk je graag in een professionele transport omgeving? Dan is dit dé vacature voor jou! Als administratief medewerker logistiek beheer je het administratieve proces na afloop van de rit/de transporten tot aan de facturatie.

Wat je gaat doen

Je neemt de vrachtbrieven van chauffeurs in ontvangst en zorgt voor de administratieve verwerking als voorbereiding op de financiële afhandeling van de transporten. Je controleert de vrachtbrieven, signaleert afwijkingen en corrigeert deze zelfstandig. Tevens verzorg je de registratie van in- en uitgaande europallets, beheer je de voorraad en verzorgt de bijbehorende overzichten.  De eerste telefoonlijnen komen bij jou binnen, hierdoor vervul je een belangrijke rol in de communicatie met chauffeurs en klanten.

Wat wij vragen

  • Mbo werk en denkniveau
  • Bij voorkeur administratieve of logistieke opleiding
  • Ervaring in de transportbranche
  • Flexibel inzetbaar (tussen 07.00 en 22.00 uur)
  • Communicatief vaardig
  • Accuraat
  • Stressbestendig

 

Wat wij bieden

Oegema Transport bied je een dynamische, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur. Je krijgt passende salarisvoorwaarden conform TLN cao.

Wat jij wilt weten

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling Personeelszaken op telefoonnummer0523-624342 of via e-mail: personeelszaken@oegematransport.nl. Je kunt je interesse voor deze functie kenbaar maken via  de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

‘Getting things done, daar draait het om’

Solliciteer


Contactgegevens

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
Pascalstraat 32, 7701 SE Dedemsvaart
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Culemborg B.V.
Erasmusweg 15, 4104 AL Culemborg
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Czech s.r.o.
Hájecká 14, 61800 Brno
Tel: +420725502688 / Info@oegematransport.nl
Back to top