Navigatie
nlendecs

volg mijn palletOegema Transport |

Assistent Wagenparkbeheer

STANDPLAATS : DEDEMSVAART

 

Je bent iemand die helder en duidelijk communiceert en in staat is om zijn boodschap aan te passen aan personen en omstandigheden. Op die manier weet je onze chauffeurs te motiveren hun gedrag aan te passen om hiermee de kwaliteit, veiligheid en efficiëntie van hun werk bij Oegema Transport te bevorderen.

Naast deze ’soft skills’ beschik je over de vaardigheden om administratieve processen (waaronder schade-dossiers) snel en zorgvuldig af te handelen en beschikbare data uit systemen te analyseren en interpreteren. Je neemt het initiatief om bestaande processen te verbeteren en nieuwe processen voortvarend op te pakken binnen deze relatief nieuwe afdeling. Je gaat flexibel om met veranderingen binnen de organisatie zonder daarin te veel concessies te doen.

Functie-eisen

Voor bovenstaande functie zoeken we iemand die beschikt over een MBO/HBO niveau. Je beschikt over een flexibele instelling (incl. werken in de avonduren) en hebt affiniteit met en/of ervaring in de transportsector. Voor deze functie is voldoende kennis van Microsoft Office (met name Excel) vereist. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat met kennis van het rijtijdenbesluit, de boordcomputer, het kwaliteitsmanagementsysteem (ISO 9001 en Keurmerk Transport & Logistiek) en het transportmanagementsysteem (Transpas/Fleetwatch).

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling personeelszaken via telefoonnummer 0523 624342. Je kunt je interesse voor deze functie ook kenbaar maken via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Arbeidsvoorwaarden

Oegema Transport biedt je een dynamische, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur. Je krijgt passende salarisvoorwaarden conform TLN CAO.

‘Get things done, daar draait het om’

Solliciteer Direct

 

 


Contactgegevens

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
Pascalstraat 32, 7701 SE Dedemsvaart
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Culemborg B.V.
Erasmusweg 15, 4104 AL Culemborg
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Czech s.r.o.
Hájecká 14, 61800 Brno
Tel: +420725502688 / Info@oegematransport.nl
Back to top