Navigatie
nlendecs

volg mijn palletOegema Transport |

Loods Medewerker (minimaal 3 avonden per week)

STANDPLAATS : DEDEMSVAART

We zijn altijd op zoek naar loods medewerkers voor het snel en zorgvuldig laden en lossen van vrachtwagens. De werkzaamheden worden veelal in de avond/nacht uitgevoerd. Heftruckervaring is een pre (geen vereiste), met name voor ladingen met bijzondere afmetingen / lange lengtes.

Op dit moment zijn wij op zoek naar loods medewerkers die minimaal 3 avonden per week willen werken. Interesse? Neem dan contact op met de afdeling personeelszaken via telefoonnummer 0523 62 43 42. Of solliciteer via de button onderaan deze vacature.

Functie-eisen

Als loods medewerker ben je verantwoordelijk voor het snel en zorgvuldig laden en lossen van de vrachtwagens. De goederen van onze opdrachtgever(s)  worden gelost en gesorteerd op basis van de laadlijsten en postcodegebieden. Vervolgens worden de goederen geladen in de vrachtwagen(s) zoals aangegeven op de laadlijsten. Dit werk wordt gedaan met behulp van een elektrische palletwagen en/of een heftruck. Je hebt een flexibele instelling en weet van aanpakken. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, je bent zorgvuldig en zelfstandig, maar kunt ook goed in teamverband werken.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling personeelszaken via telefoonnummer 0523 624342.  Je kunt je interesse voor deze functie ook kenbaar maken via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Arbeidsvoorwaarden

Oegema Transport biedt je een dynamische, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur. Je krijgt passende salarisvoorwaarden conform TLN CAO.

‘Get things done, daar draait het om”

Solliciteer


Contactgegevens

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
Pascalstraat 32, 7701 SE Dedemsvaart
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Culemborg B.V.
Erasmusweg 15, 4104 AL Culemborg
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Czech s.r.o.
Hájecká 14, 61800 Brno
Tel: +420725502688 / Info@oegematransport.nl
Back to top