Navigatie
nlendecs

volg mijn palletOegema Transport |

Zaterdagnacht Chauffeurs C/CE (tijdelijk)

STANDPLAATS : DEDEMSVAART/CULEMBORG

Vanaf medio november zijn we voor een periode van 8 weken op zoek naar extra chauffeurs voor de zaterdagnacht. Indien gewenst kan de periode verlengd worden door inzet op onze structurele werkzaamheden op zaterdag.

Je rijdt pendels met volle vrachten, bijvoorbeeld Dedemsvaart- Utrecht- Dedemsvaart. Je vertrekt om circa 22.00 uur tot ongeveer 05.00 uur. Laden en lossen wordt zelfstandig gedaan met behulp van een laadklep.

Functie-eisen

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor een juiste afhaal en levering van onze goederen. Je denkt zoveel mogelijk mee met onze klanten en de planners. Je zorgt voor een accurate afhandeling van de administratie en een goede verzorging van de auto waarop je rijdt.

Daarnaast heb je een flexibele instelling en weet van aanpakken. Je beschikt over een C/CE rijbewijs incl. code 95 en een bestuurderskaart voor de tachograaf. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent zelfstandig en gaat zorgvuldig met je administratie om.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling personeelszaken via telefoonnummer 0523-624342 of per mail personeelszaken@oegematransport.nl. Je kunt je interesse voor deze functie ook kenbaar maken via het sollicitatieformulier op onze site.

Arbeidsvoorwaarden

Oegema Transport biedt je een dynamische, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur. Je krijgt passende salarisvoorwaarden conform TLN CAO.

 

‘Getting things done, daar draait het om’

Solliciteer


Contactgegevens

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
Pascalstraat 32, 7701 SE Dedemsvaart
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Culemborg B.V.
Erasmusweg 15, 4104 AL Culemborg
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Czech s.r.o.
Hájecká 14, 61800 Brno
Tel: +420725502688 / Info@oegematransport.nl
Back to top