Navigatie
nlendecs

volg mijn palletOegema Transport |

Weekend Chauffeurs (C/CE)

STANDPLAATS : DEDEMSVAART/CULEMBORG

We zijn op zoek naar chauffeurs die onderstaande ritten op regelmatige basis in de weekenden kunnen rijden. Ritten, dagen en tijden kunnen in overleg worden afgestemd.

  • Chauffeurs die in de nacht van vrijdag op zaterdag en/of zondag op maandag een route rijden. Je vertrekt vanuit Dedemsvaart of Culemborg met 1 tot 2 depots die beleverd moeten worden. Laden en lossen gebeurd met behulp van een laadklep.

  • Pendelchauffeurs die op zaterdagmiddag/avond een rit Dedemsvaart – Oosterhout – Dedemsvaart uitvoeren.

 

Functie-eisen

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor een juiste afhaal en levering van onze goederen. Je denkt zoveel mogelijk mee met onze klanten en de planners. Je zorgt voor een accurate afhandeling van de administratie en een goede verzorging van de auto waarop je rijdt.

Daarnaast heb je een flexibele instelling en weet van aanpakken. Je beschikt over een C/CE rijbewijs incl. code 95 en een bestuurderskaart voor de tachograaf. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent zelfstandig en gaat zorgvuldig met je administratie om.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling personeelszaken via telefoonnummer 0523-624342 of per mail personeelszaken@oegematransport.nl. Je kunt je interesse voor deze functie ook kenbaar maken via het sollicitatieformulier op onze site.

Arbeidsvoorwaarden

Oegema Transport biedt je een dynamische, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur. Je krijgt passende salarisvoorwaarden conform TLN CAO.

 

‘Getting things done, daar draait het om’

Solliciteer


Contactgegevens

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
Pascalstraat 32, 7701 SE Dedemsvaart
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Culemborg B.V.
Erasmusweg 15, 4104 AL Culemborg
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Czech s.r.o.
Hájecká 14, 61800 Brno
Tel: +420725502688 / Info@oegematransport.nl
Back to top