Navigatie
nlendecs

volg mijn palletOegema Transport |

Brandweer Dedemsvaart oefent bij Oegema transport

Maandagavond 19 januari 2015 heeft een brandweerploeg uit Dedemsvaart geoefend op het terrein van transportbedrijf Oegema.
Door de oefenleiding was een brand geënsceneerd in een trailer. Niet zo maar een brandje, in de trailer zou namelijk vuurwerk en carbid opgeslagen liggen. De trailer stond opgesteld tussen nog veel meer trailers, links en rechts. Overslag moest hierdoor ook nog eens worden voorkomen. Met een schuimdeken werd de ‘brand’ geblust en met waterschermen voorkwam men dat de brand oversloeg naar de naastgelegen trailers.
Oegema Transport in Dedemsvaart is, met zo’n 250 voertuigen en 400 medewerkers, inmiddels uitgegroeid tot een immens transportbedrijf. Mede daardoor is er speciaal voor de brandweer een waterwinning-bron aangelegd op het terrein. De oefening gaf dus een mooie gelegenheid om deze bron uit te testen. Na de oefening kreeg de ploeg nog een rondleiding door het bedrijf.
Wij danken Oegema Transport voor het beschikbaar stellen van de ruimte en het materieel voor deze oefening


Contactgegevens

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
Pascalstraat 32, 7701 SE Dedemsvaart
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Culemborg B.V.
Erasmusweg 15, 4104 AL Culemborg
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Czech s.r.o.
Hájecká 14, 61800 Brno
Tel: +420725502688 / Info@oegematransport.nl
Back to top