Navigatie
nlendecs

volg mijn palletOegema Transport |

Nachtchauffeurs CE (fulltime/parttime)

STANDPLAATS : CULEMBORG

We zijn op zoek naar chauffeurs die op fulltime basis in de nacht willen rijden. Je vertrekt vanuit Culemborg om 3 tot 5 depots te beleveren. Laden en lossen bij de depots wordt gedaan met behulp van een laadklep. Eventueel rijd je voorafgaand aan deze depot rit een pendel rit.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Personeelszaken via telefoonnummer 0523-624342. Je kunt je interesse voor deze functie ook kenbaar maken via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Functie-eisen

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor een juiste afhaling en levering van onze goederen. Je denkt zoveel mogelijk mee met onze klanten en de planners. Je zorgt voor een accurate afhandeling van de administratie en een goede verzorging van de auto waarop je rijdt. Kortom, je gedraagt je als een goede huisvader/moeder ten aanzien van de auto waarop je rijdt en de lading die je vervoert.

Daarnaast heb je een flexibele instelling en weet je van aanpakken. Je beschikt over een CE rijbewijs incl. code 95 en bestuurderskaart voor de tachograaf. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent zelfstandig en gaat zorgvuldig met je administratie om.

 Arbeidsvoorwaarden

Oegema Transport bied je een dynamische, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur. Je krijgt passende salarisvoorwaarden conform TLN CAO.

 

 

‘Getting things done, daar draait het om’

Solliciteer

 

 


Contactgegevens

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
Pascalstraat 32, 7701 SE Dedemsvaart
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Culemborg B.V.
Erasmusweg 15, 4104 AL Culemborg
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Czech s.r.o.
Hájecká 14, 61800 Brno
Tel: +420725502688 / Info@oegematransport.nl
Back to top