Navigatie
nlendecs

volg mijn palletOegema Transport |

Wildkamp en Wilpro brengen transportdienst onder bij Oegema Transport uit Dedemsvaart

Met ingang van 7 april a.s. gaat Jarola Nederland, waartoe o.a. de bedrijven Wildkamp en Wilpro behoren, haar transport uitbesteden aan de transport onderneming Oegema uit Dedemsvaart.

In de afgelopen jaren is de Jarola organisatie in omvang verder toegenomen. Dit ging ook gepaard met een toenemende groei van het aantal transportbewegingen overdag en in de nacht. Het bedrijf begon tegen de grenzen van haar mogelijkheden aan te lopen. Deze ontwikkelingen en de ambitie van Jarola om de logistieke dienstverlening richting haar klanten steeds verder uit te kunnen breiden leidde ertoe dat men op zoek ging naar een partner die hierin een oplossing kon bieden.

Belangrijk voor Jarola Nederland is de werkgelegenheid voor haar chauffeurs te waarborgen. MetOegema is afgesproken dat de chauffeurs in dienst komen van Oegema, ook het materieel wordt overgenomen. De periode tot 7 april zal gebruikt worden om deze overgang zo soepel mogelijk voor te bereiden.Met deze samenwerking heeft Jarola Nederland een belangrijke voorwaarde voor de toekomst weten te realiseren en dat is het steeds beter kunnen voldoen aan de wensen van haar klanten in binnen- en buitenland als het gaat om de logistieke dienstverlening.


Contactgegevens

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
Pascalstraat 32, 7701 SE Dedemsvaart
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Culemborg B.V.
Erasmusweg 15, 4104 AL Culemborg
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Czech s.r.o.
Hájecká 14, 61800 Brno
Tel: +420725502688 / Info@oegematransport.nl
Back to top