Navigatie
nlendecs

volg mijn palletOegema Transport |

Oegema Transport Dedemsvaart bereikt 2 miljoen kilometer

Oegema Transport Dedemsvaart bereikt 2 miljoen kilometer

DEDEMSVAART – Een opmerkelijke gebeurtenis voor Oegema Transport Dedemsvaart. Een van haar trucks, een Volvo FH Globetrotter uit 2000, bereikte onlangs de grens van 2 miljoen kilometer. De trekker gaat nog niet met pensioen: iedere week komt er zo’n 3.500 kilometer bij.

Gerlof Oegema, technisch directeur: “Het is uniek, omdat het een truck is die deze kilometerstand heeft bereikt in het gewone werk. Natuurlijk, slijtagedelen als koppeling et cetera zijn allemaal wel vervangen, maar voor de rest zijn er geen noemenswaardige problemen geweest. Het is een combinatie van onderhoud en zuinig zijn op het materieel. De Volvo FH ziet er nog steeds goed uit. Op dit moment rijdt hij overdag in Nederland en ‘s nachts op een lijndienst naar België. Per week wordt er op die manier 3.500 kilometer op de teller bijgezet. Qua brandstofverbruik kan de Volvo ook nog prima meekomen, gemiddeld zitten we op 1:3,22. Het is dus zeer verantwoord om deze Volvo nog enige tijd op de weg te houden.”

Oegema Transport Dedemsvaart bereikt 2 miljoen kilometer

Oegema Transport Dedemsvaart is een modern nationaal en internationaal transportbedrijf dat logistieke diensten aanbiedt. Betrouwbaarheid en samenwerking zijn sleutelwoorden voor Oegema Transport. Gerlof Oegema: “We hebben korte lijnen tussen klant, planning en chauffeurs. Dat is onze kracht.”


Contactgegevens

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
Pascalstraat 32, 7701 SE Dedemsvaart
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Culemborg B.V.
Erasmusweg 15, 4104 AL Culemborg
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Czech s.r.o.
Hájecká 14, 61800 Brno
Tel: +420725502688 / Info@oegematransport.nl
Back to top