Navigatie
nlendecs

volg mijn palletOegema Transport |

Nieuwe LPG opbouw van LZV wagen

Op onze LZV wordt in week 25 een LPG gas installatie gebouwd. Het gas wordt bijgespoten in het mengsel diesel / zuurstof en zorgt voor een schonere verbranding. Aangezien gas goedkoper is dan diesel, bespaart het flink.
Om de investering van de gasinstallatie terug te verdienen kun je hiervoor alleen auto’s gebruiken die veel kilometers maken. De tijd om de investering break even te krijgen is een kleine 2 jaar en is afhankelijk van de hoeveelheid kilometers die gemaakt wordt. Ook moet je auto’s hebben die regelmatig in Dedemsvaart komen aangezien je niet overal LPG kunt kopen met een vrachtauto. Vaak kun je niet bij de pomp komen.
Aangezien het ook een schonere verbranding geeft gaan we eerst starten met 1 auto zodat we ervaring kunnen opdoen. Indien het echt interessant is dan gaan we in de loop van de jaren meer auto’s uitvoeren met LPG.


Contactgegevens

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.
Pascalstraat 32, 7701 SE Dedemsvaart
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Culemborg B.V.
Erasmusweg 15, 4104 AL Culemborg
Tel: +31(0)523612039 / Info@oegematransport.nl
Oegema Transport Czech s.r.o.
Hájecká 14, 61800 Brno
Tel: +420725502688 / Info@oegematransport.nl
Back to top